Arriba dōcō, l'app per a viatjar on i com vulgues

dōcō
doco logo

El món ha canviat molt en els últims anys i els nostres hàbits també. Un d'ells és la forma en la qual ens movem.  Ja siga per estar prop de les persones que volem, per treballar, per diversió, per deure o perquè sí. Ens movem perquè som inquiets i ens agrada anar d'un costat a un altre.  

Sabies que som el país d'Europa amb la xarxa més extensa d'alta velocitat? A més, també som el país europeu amb més quilòmetres d'autovies i autopistes. La mobilitat forma part de les nostres vides i no parem. Agafem el tren o el bus per poder abraçar a eixa part de la família que portem temps sense veure. Ens traslladem amb bici o moto perquè ens done l'aire fresc i delectar-nos amb el nostre entorn. Compartim qualsevol trajecte amb eixa persona que tant ens alegra el dia. Fins i tot quan tenim pressa, ens agrada gaudir del camí, sense estrés i sense embolics. 

En definitiva, a Espanya ens agrada moure'ns, però, sobretot, ens agrada apreciar cada detall del viatge. Per aquesta raó, i perquè pugues sentir-te prop de qualsevol lloc, molt prompte podràs moure't amb dōcō. Si t'envaeixen les ganes de conéixer més i no pots esperar, et comptem aquestes curiositats perquè sàpigues més sobre dōcō 

 

1. El nom, encara que estiga quiet, es mou

doco viaje

dōcō naix de les paraules ¿dónde? i ¿cómo? (on? i com?) i és la unió de les dues primeres síl·labes de cadascuna d'elles. Per això, el seu logotip manté els seus signes d'accentuació, donant personalitat a la seua grafia i al seu ecosistema gràfic.   

Si el nom expressa senzillesa, el seu logotip també. Es caracteritza per la circularitat dels caràcters i es construeix amb formes geomètriques simples i una tipografia customitzada que emfatitza el dinamisme. Et puges? 

 

2.  Ens movem amb tu 

doco viaja por españa

A dōcō volem que totes les persones que viatgen puguen arribar on vulguen. Siga com siga, i siga on siga, adaptem els nostres serveis i transports a les teues necessitats i desitjos. 

 

3.  Un servei que obri nous camins 

doco movilidad

Som el primer servei de mobilitat a Espanya que busca impulsar la col·laboració pública i privada del sector. Integrem una àmplia varietat de transports per oferir les opcions de mobilitat més sostenible possibles al país. 

 

4.  Sense embolics 

doco viaja a lo doco

A dōcō som íntegrament transparents. Per això, tots els serveis s'ofereixen des de la neutralitat, igualtat i respecte a totes les persones i al medi ambient. No val qualsevol cosa. Tu i el nostre planeta mereixeu el millor. 

 

5. Sempre busquem arribar més lluny 

doco 6

Aspirem a ser la millor experiència de mobilitat que ajude a totes les persones a gaudir del camí i a aconseguir el destí. Però, si arribar és important, també és gaudir-ho. 

 

A dōcō connectem llocs i persones perquè, vages on vages, estigues molt prop de les ciutats i llogarets del nostre país. Ja siga amb tren, taxi, VTC o moto, t'acompanyem durant el camí perquè et mogues per tota Espanya, sense embolics.  

Ara que ja coneixes dōcō un poc millor… Deixa'ns conéixer-te! Estàs preparat perquè t'acostem a qualsevol racó del nostre país?